Clinics

Maak kennis met biljarten met onze biljartclinics 

Is het uw beurt om een activiteit voor de vriendengroep of het bedrijfsuitje te verzinnen?
Natuurlijk wilt u een onvergetelijk uitje regelen, waar iedereen nog lang over napraat.
Neem dan een biljartclinic bij Biljart Academie Oegstgeest !

 

Op een gezellige avond of zaterdagmiddag, zo'n drie uur met 5 of meer personen waarin het eeuwenoude biljarten wordt beoefend.


Met uitleg over het hoe, wat en waarom en daarna direct zelf biljarten, eerst even instructie van onze  biljartinstructeurs en hierna een gezellig spel of toernooitje.


Het wordt altijd als spannend, leerzaam, leuk en "eindelijk-eens-wat-anders" ervaren.

Vriendendeal

2 uur biljarten

2 consumpties p.p.

2 warme hapjes p.p.

€ 24,50 p.p.

 

Partydeal

2 uur biljarten

3 consumpties p.p.

3 warme hapjes p.p.

€ 30,50 p.p.

 

De clinic wordt gehouden in ons biljartcentrum in Oegstgeest.
Biljarts, keu’s, biljartballen en krijtjes zijn aanwezig. De biljartclinic wordt gegeven door of onder verantwoordelijkheid van een team van biljartinstructeurs van Biljart Academie Oegstgeest.

Onze lessen

Beter worden in biljarten….

Maak daarom kennis met Biljart Academie Oegstgeest. Onder leiding van een van onze ervaren instructeurs, vergroot u in een viertal lessen als beginnende of gevorderde speler uw kennis van het biljarten.


Allerlei typen stoten worden geoefend, zoals bandstoten, trekstoten, doorschietstoten enz. en ook de piqué en de massé komen aan bod.  Uw inzicht wordt vergroot, uw spelniveau gaat omhoog en het plezier in het biljarten wordt vergroot!

 

Biljart Academie Oegstgeest verzorgt oefen- en lesactiviteiten in alle vormen van carambolebiljart, met uitzondering van het kunststoten. Daarnaast biedt het een uitgebreid scala aan lesmogelijkheden, zowel voor de beginnende biljarters, als voor de meer ervaren spelers. Individueel of in groepen.

 

Door meer inzicht wordt het echt leuker!

Aan de Biljart Academie Oegstgeest is een team van ervaren biljartinstructeurs verbonden.
Vakmensen die op basis van uitgebreide ervaring en kwalificatie klaar staan om u te begeleiden in het aanleren of verbeteren van uw spel. Het team heeft een duidelijke missie: u als aankomend of ervaren biljarter te begeleiden in het verbeteren van uw spelniveau, en het verhogen van uw spelplezier in de fascinerende biljartsport.

 

Onze visie

Iedere biljarter heeft zijn eigen manier van biljarten met daarin sterke en minder sterke punten. Ook kunnen bijvoorbeeld houding, keuvoering, voorkeur voor spelsoorten en beleving van biljarten per biljarter verschillen.

 

Bij aanvang van de lessen bespreken de instructeurs met de cursist wat de wensen en de verwachtingen zijn en hoeveel tijd de cursist wil steken in het oefenen van de aangeboden oefenstof.  Op grond daarvan stelt de instructeur, rekening houdend met de wensen van de cursist, een lesprogramma samen. Een belangrijk element van het les nemen is het trainen van de aangeboden oefenstof.

 

Het rendement van biljartles is groter naarmate de cursist meer oefent met de aangeboden lesstof. Om die reden zullen de instructeurs in principe met een gewenst tijdsinterval les geven. Dus niet wekelijks maar eerder 2-3 of 4 wekelijks afhankelijk van de hoeveelheid tijd die de cursist kan besteden aan het oefenen/trainen.

 

Een individueel lesprogramma

Als u (beter) wilt leren biljarten en er meer plezier aan wil beleven, is het een goed idee om les te nemen. 
In vier lessen leert u als beginner de beginselen van het biljarten of als meer gevorderde biljarter leert u hoe u het spelniveau verder kunt verbeteren. U kunt ook kiezen voor een individuele training, maar het is ook mogelijk om als tweetal te gaan trainen met één van de instructeurs.

 

Als er interesse is om met een grotere groep te gaan trainen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Volg een van onze lessen

We bieden verschillende lessen aan zodat u kennis kunt maken met biljarten. 

Beginner

Deze lessenserie is voor de beginnende biljarter die wil kennismaken met alle facetten van de biljartsport.
In deze cursussen worden alle grondbeginselen behandeld.

 

4 lessen van 60 minuten

max. 2 personen

€ 120,- p.p.

 

Iets gevorderde of gevorderde

Deze lessenserie is geschikt voor de biljarter die zich in diverse aspecten van de biljartsport verder wil ontwikkelen.

 

 


4 lessen van 60 minuten

max. 2 personen

€ 120,- p.p.